Classic Snapback Lippis

19.95

SKU: 89158

Yupoong Classic snapback-lippis tarjoaa tyylikkyyttä ja mukavuutta yhdessä paketissa. Valmistettu kestävästä materiaalista ja säädettävällä takapaneelilla varustettuna se sopii kaikille päille.

Tyylikäs snapback-suljin ja muotoiltu lippa tekevät siitä täydellisen valinnan niin kaupunkiin kuin ulkoilmaelämän seikkailuihinkin.

Description

Tyylikäs ja monipuolinen Yupoong Classic Snapback-lippis on täydellinen valinta niille, jotka haluavat yhdistää tyylikkyyden ja mukavuuden.

Valmistettu kestävistä materiaaleista ja varustettu säädettävällä takaosalla, tämä lippis sopii kaikenkokoisille päille.

 

Yupoong lippiksen tyylikäs Snapback-suljin mahdollistaa istuvuuden säätämisen juuri omiin mieltymyksiisi sopivaksi, ja sen muotoiltu lippa tarjoaa sekä suojaa auringolta että lisää tyylikkyyttä asuusi.

Olitpa sitten urbaanin kaupungin katujen tyylikkäässä vilinässä tai ulkoilmaelämän seikkailuissa, tämä Yupoong Classic Snapback-lippis on luotettava kumppani, joka viimeistelee asusi ja pitää sinut mukavasti tyylikkäänä koko päivän.

Yupoong Classic® Snapback lippis
Materiaali: 80% Acryyli, 20% Puuvilla
Väri: musta/musta

Additional information

Weight:
160 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Classic Snapback Lippis”